Aerial Drone Photography& Videography

Contact

Drone en post-productie diensten

Ben je op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor drone diensten in Nederland en daarbuiten? Dan ben je bij VisioAer aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van hoogwaardige luchtopnames met drones voor verschillende doeleinden. Of het nu gaat om een evenement, een vastgoedproject, een bruiloft of een andere gelegenheid, wij zorgen voor spectaculaire beelden vanuit vogelperspectief.

 

We zijn actief in de omgeving van Nijmegen, Wijchen en Gennep, maar we reizen door heel Nederland om aan jouw wensen te voldoen. We hebben ruime ervaring in meerdere sectoren en we werken volgens de Europese regels voor drones. We beschikken over de juiste apparatuur, kennis en vergunningen om veilig en verantwoord te vliegen.

Neem contact op

We zijn er om je te helpen! Als je vragen hebt over onze drone diensten in Nederland of Europa. Of iets anders met betrekking tot drones? Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

WhatsApp

Contact per e-mail

    cropped-pictogram.png