Aerial Drone Photography& Videography

Ons Portfolio

De horizon bereiken

Als team heeft VisioAer een passie voor het maken van de perfecte foto. We streven ernaar om de beste resultaten te leveren voor onze klanten. Daarom luisteren we naar al hun behoeften en kiezen we voor een detailgerichte en professionele aanpak voor de perfecte luchtopnames!

Luchtopnames met drones

VisioAer is een bedrijf dat zich specialiseert in het maken van beelden met drones. Wij bieden een uniek perspectief op uw project, evenement, locatie of product. Bovendien kunnen wij met onze professionele drones en camera’s haarscherpe beelden maken in 4K-resolutie.

Wij werken samen met u om uw wensen en doelen te realiseren. Het maakt niet uit of het gaat om een promotiefilm, een reportage, een inspectie of een kunstwerk, wij zorgen voor een prachtig resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Daarnaast verzorgen wij ook de nabewerking van de beelden, zodat u een kant-en-klare video krijgt die u kunt delen met uw doelgroep.

Luchtopnames met een verhaal

Bij VisioAer geloven wij dat elke opdracht uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Om die reden luisteren wij goed naar uw ideeën en wensen en geven wij u advies op maat. Daarom houden wij rekening met alle aspecten van de opname, zoals de locatie, het weer, de veiligheid en de wetgeving.

Ons expertise is niet alleen het vliegen met drones, maar ook het vertellen van verhalen met beelden. Wij kunnen de juiste sfeer, emotie en boodschap overbrengen met onze luchtopnames. Oog voor detail en creativiteit en perfectie in elke opname is ons streven!

WIJ MAKEN ONZE KLANTEN BLIJ EN ZIJ MAKEN ONS BLIJ!

“Ziet er goed uit. Deze gaan we zeker gebruiken voor onze site. Bedankt voor de mooie reportage.”

Johan Hopman

“We hebben zoveel plezier gehad tijdens onze trouwdag. Het filmen met een drone bleek een ware verrijking voor ons te zijn dankzij jullie geweldige werk! Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen!”

Marieke de Vries

“Ik waardeer jullie geweldige service en professionele medewerkers voor al jullie harde werk en creatieve denkwerk! Het was leuk en ik hoop snel weer met jullie samen te werken!”

Nicky Janssen

Portfolio

Stuur ons een bericht

Of per e-mail