Aerial Drone Photography& Videography

Onze Diensten

Wat bieden wij aan

Wil je de wereld vanuit een vogelperspectief zien? Dan zijn onze drone diensten iets voor jou. Wij bieden professionele drone-fotografie en -videografie aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Allereerst zijn onze drone diensten geschikt voor allerlei doeleinden. Je kunt een professionele luchtfoto of -video laten maken van je bedrijf, evenement, woning of landschap. Daarnaast bieden wij ook luchtfotogrammetrie aan en kunnen wij voor je een 3D model, 3D video, panorama, 360 graden foto en zelfs een kaart (met meetdata zoals bijvoorbeeld hoogtes) laten maken van je locatie, zodat je deze online kunt delen met je klanten of bezoekers. Met een 360 graden foto kun je je locatie op een interactieve manier presenteren, alsof je er zelf bent. Wij gebruiken de nieuwste drones met de beste camera’s om adembenemende beelden te leveren.

Naast onze drone diensten bieden wij ook video post-productie aan, zodat je een kant-en-klaar product krijgt. Dit is het proces van het verwerken van films, foto’s, Full HD of 4k video’s en het eventueel toevoegen van muziek en ander geluid na de opnamen. Het is een gedetailleerd proces dat veel verschillende diensten, vaardigheden en soorten professionele software omvat.

Waarom kiezen voor onze diensten?

  • Ten eerste zijn wij gespecialiseerd in drone fotografie en -videografie en hebben jarenlange ervaring in deze sector.
  • Ten tweede kunnen wij naast onze drone diensten je ook perfect van dienst zijn met video post-productie voor een geweldige eindmontage.
  • Ten derde werken wij volgens de geldende wet- en regelgeving voor het dronevliegen en hebben alle benodigde vergunningen en verzekeringen.
  • Ten vierde leveren wij hoge kwaliteit foto’s in 48 MP en video’s in 4K, die je kunt gebruiken voor je website, social media, marketing of persoonlijke doeleinden.
  • Ten vijfde bieden wij scherpe prijzen en flexibele pakketten voor onze drone diensten, die aangepast kunnen worden aan uw wensen en budget.
  • Ten slotte bieden wij onze diensten vanuit 3 locaties aan: Nijmegen, Wijchen en Milsbeek, maar we kunnen ook naar andere locaties komen in Nederland, België en Duitsland.