Aerial Drone Photography& Videography

Over Ons

VisioAer is een gespecialiseerd bedrijf dat drone fotografie en video-opnames aanbiedt voor een breed scala aan doeleinden. Of het nu gaat om bedrijfsvideo’s, productvideo’s, vastgoedvideo’s, evenementenvideo’s, architectuurvideo’s, landschapsvideo’s of video post-productie, wij zorgen voor hoogwaardige dronebeelden die uw boodschap overbrengen.

Wij werken niet alleen vanuit de locaties Nijmegen, Wijchen en Gennep, maar ook in heel Europa. Ons team bestaat uit ervaren dronepiloten, cameraoperators en video post-productie experts met een passie voor het maken van prachtige luchtopnames. We gebruiken de nieuwste drones en camera’s met de nieuwste technologie, zoals ultra-high-definition (4k) camera’s, stabilisatiesystemen, zichtbaarheid in het donker, GPS-navigatie en automatische vluchtmodi.

Samen met u realiseren we uw ideeën en zorgen we ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. Onze prijzen zijn concurrerend en worden op maat gemaakt voor uw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor drone fotografie en video-opnames.

Onze dronediensten

Bij VisioAer kunt u terecht voor een breed scala aan dronediensten, waaronder:

 • Professionele drone fotografie: Wij maken professionele foto’s van uw objecten, locaties of evenementen vanuit de lucht. We kunnen ook 360-graden foto’s maken voor een unieke kijkervaring.
 • Indrukwekkende drone video-opnames: Wij maken indrukwekkende luchtvideo’s van uw objecten, locaties of evenementen vanuit de lucht. We kunnen ook 360-graden video’s maken voor een meeslepende kijkervaring.
 • Spectaculaire drone luchtopnames: Wij maken spectaculaire luchtopnames van uw objecten, locaties of evenementen. We kunnen ook drone mapping doen om gedetailleerde kaarten of 3D-modellen te maken.
 • Gedetailleerde drone inspecties: Wij doen inspecties van uw objecten, locaties of installaties met behulp van drones. We kunnen ook thermische beelden of infraroodbeelden maken voor een betere analyse.
 • Levendige drone evenementenregistratie: Wij registreren uw evenementen met drones om de sfeer en de hoogtepunten vast te leggen. We kunnen ook live streamen naar uw publiek of social media.
 • Aantrekkelijke drone vastgoedfotografie: Wij maken aantrekkelijke foto’s en video’s van uw woningen of commerciële panden met drones. We kunnen ook virtuele rondleidingen maken voor potentiële kopers of huurders.
 • Prachtige drone architectuurfotografie: Wij maken prachtige foto’s en video’s van uw architectonische projecten met drones. We kunnen ook 3D-modellen of animaties maken om uw ontwerpen te presenteren.
 • Adembenemende drone landschapsfotografie: Wij maken adembenemende foto’s en video’s van uw landschappen met drones. We kunnen ook panoramische beelden of timelapses maken om de schoonheid van de natuur te tonen.

Enkele voorbeelden van hoe we onze dronediensten hebben gebruikt voor onze klanten:

 • Voor bedrijfsvideo’s hebben we luchtopnames gemaakt van het bedrijfspand en de locatie van onze klant, en we hebben dronevideo’s gemaakt van hun werknemers in actie en met onze video post-productie dienst een mooi eindresultaat opgeleverd.
 • Voor productvideo’s hebben we hoogwaardige close-ups gemaakt van de producten van onze klant, en we hebben dronevideo’s gemaakt, inclusief video post-productie van hun producten in gebruik.
 • Voor vastgoedvideo’s hebben we dronevideo’s gemaakt van de woningen en commerciële panden van onze klant, en we hebben 360-graden video’s gemaakt voor een interactieve kijkervaring.
 • Voor evenementenvideo’s hebben we dronevideo’s gemaakt van de evenementen van onze klant, zoals festivals, concerten of sportwedstrijden, en we hebben live gestreamd naar hun publiek of social media.

Waarom kiezen voor VisioAer?

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, professioneel en creatief dronebedrijf dat drone fotografie en video-opnames kan verzorgen, dan bent u bij VisioAer aan het juiste adres. Wij hebben de volgende voordelen:

 • Wij hebben een ruime ervaring in het werken met drones in een breed scala aan omgevingen, waaronder steden, landschappen, binnen en buiten.
 • Wij hebben ervaring met het leveren van een compleet eindproduct inclusief video post-productie.
 • Wij zijn gecertificeerd en zijn verzekerd voor het vliegen met drones, en we houden ons aan de veiligheids- en privacyregels.
 • Onze klantenservice is uitstekend en we staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden of uw feedback te ontvangen.
 • Ons portfolio van foto’s en video’s voor tevreden klanten, waaronder bedrijven, organisaties, individuen, overheden en media spreekt voor zich.

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze dronediensten of onze video post-productie diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor drone fotografie en video-opnames. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. We horen graag van u!